fredag den 30. maj 2008

Indkøb fra netto:-)

Så har jeg været på indkøb i Netto. Fik købt noget papir med kobber look, og noget med print på. Købte også skabeloner, 3D saks, nitter, guld-bogstaver og kalligrafi-penne, og nøøøøj de penne er for FEDE!!! :-)

Mit første maze-album!!!

















Her er så mit første maze-album!! WEE. Det er lavet som et fødselsdagskort/album til min mors ven. Synes selv det er blevet rigtig godt:-)

tirsdag den 20. maj 2008

Smukke Bella



Så blev jeg endelig færdig med mit LO af min kusine og hendes kærestes lille søde kat Bella. Synes selv det er blevet rigtig godt og jeg glæder mig til at give dem det:-)


lørdag den 17. maj 2008

Elvis-kort


Så fik jeg lavet et fødselsdagskort til min gode ven Dennis. Og det er så her jeg har brugt ham Elvis, syntes det passede godt til:-)

Søde aftryk:-)



For nogle dage siden efterlyste jeg et aftryk af ham magnolia-elvis, og til al held havde sarah det. Så hun ville sende det til mig med posten. brevet kom og jeg glædede mig bare til dette ene aftryk. Men jeg blev endnu mere glad!! sarah havde nemlig sendt flere forskellige aftryk til mig + dette kort som hun selv har lavet:-) det er bare RIGTIG sødt! tusind tak for det sarah:-)

onsdag den 14. maj 2008

Spørgsmål & svar udfordring

Jeg har fået denne lille spørgerunde af Mya

Tre navne du kaldes:
Buller, Moose, Shlami

Tre ting du virkelig gerne vil have:
1mill dies til QK, en rejse, ny bil

Tre ting som gør dig bange:
små lyde(feks fra mus/rotter), unormale lyde fra min bil!, køre på motorvej i pisøsende regnvejr og solskin på samme tid(og ja det er afprøvet!)

Tre ting du har på lige nu (tøj etc.):
bukser, t-shirt, sokletter(jaja røv kedeligt men skal på job)

Tre sandheder:
jeg snorker vidst nogle gange, er verdens største rodehovedet og jeg elsker det!, ELSKER is(til trods for jeg har diabetes) men spiser det alligevel.


Bloggere jeg udfordrer:

http://troll13.blogspot.com/

søndag den 11. maj 2008

Gavekort















Her et hjemmelavet gavekort, også til min kærestes kusine. Det er et gavekort til en københavner tur hvor hun selv kan bestemme om det skal være en biograftur, teater etc.

fredag den 9. maj 2008

Endnu et kort


Her endnu et kort. Denne gang til min kærestes kusine som bliver 30 år og som stadig er ugift, derfor peberkværnen:-)

tirsdag den 6. maj 2008

Mini cirkel-kort(tallerken kort)


Her et mini tallerken-kort. Istedet for en tallerken har jeg brugt en af mine runde skabeloner der hørte med shapecutteren, til at lave cirklen:-)

torsdag den 1. maj 2008

Award


Jeg har modtaget denne fine award af min gode og rigtig søde veninde maja(mya) fordi: "Du er bare blevet så super dygtig rigtig hurtigt, det er super fedt. Er ærgelig over du ikke bor tættere på, så du kunne være med til scrap i Hillerød. Er glad for du er med i denne scrap (også lidt virtuelle) verden. Derfor får du denne award :)" Tusind tak for det maja:-)

Jeg vil gerne give den videre til:

Maja(www.mia-mya.blogspot.com) fordi du er skyld i at jeg kom ind i denne fantastiske scrapverden. Det kan du godt være stolt af. du har været rigtig sød til at hjælpe mig med at komme ind i scrapforummet og generelt bare været rigtig sød til at hjælpe mig igang. Derfor får du denne award(tilbage) :-)

Gitte(www.hobbyboden.blogspot.com) fordi jeg synes du selvfølgelig er rigtig god til at scrappe:-) men også fordi du laver nogle rigtig gode og hyggelige konkurrencer og så er jeg bare rigtig glad for de workshops du har inde på hobbybodens hjemmeside. dem er jeg meget glad for:-) Derfor får du denne award:-)